Adee keukens Rijssen

Adee keukens Rijssen? Deze keukenwinkel is opgericht in 2002 als keukenspeciaalzaak en is onderdeel van de DB groep.

Adee keukens heeft verschillende merken zoals DBasic-line, Excellentic, Old Wood en Residentic. U kunt voor elke keuken terecht bij Adee keukens, landelijk, modern, greeploos of keukens met eiland.

Ontvang de gratis keukenbrochures >>> of bekijk de goedkoopste >>> keukens van Rijssen.

 Adee keukens RijssenAdee keukens Rijssen

Adee keukens
Ethaanstraat 2
7463 PD Rijssen
0548-540922
www.adkeukens.nl

 Adee keukens Rijssen Openingstijden

Hieronder vindt u de openingstijden van Adee keukens in Rijssen:

Maandag – gesloten
Dinsdag – 09:00 – 17:30
Woensdag – 09:00 – 17:30
Donderdag – 09:00 – 21:00
Vrijdag – 09:00 – 17:30
Zaterdag – 09:00 – 17:00
Zondag – gesloten

Koopzondagen

Vraagt u zich af of u uw nieuwe keuken ook op zondag kunt kopen? Adee keukens heeft over het algemeen geen koopzondagen.

Kijk voor het overzicht van de eventueel voorkomende koopzondagen op de contactpagina die op de website te vinden is. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen Adee keukens uit Rijssen geopend is.

Telefoonnummer

Heeft u een vraag of opmerking voor Adee keukens in Rijssen? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden.

De openingstijden van dit filiaal kunt u hierboven vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Rijssen is: 0548-540922. U kunt ze ook een e-mail sturen. Het e-mailadres is info@adeekeukens.nl.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u contact opnemen met de algemene klantenservice.

Dan heeft u contact met DB keukens, daar valt Adee keukens namelijk onder. U kunt ze bereiken door het contactformulier in te vullen op de website.

Na verzending van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Adee keukens Rijssen ervaringen

Mensen die bij een keukenzaak zijn geweest, hebben meestal een andere ervaring dan de andere. De ervaringen die deze mensen hebben kunt u terug vinden op internet. Er zijn een aantal ervaringensites waar u de ervaringen terug kunt vinden.

U vindt meestal negatieve ervaringen over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Veel mensen hebben ook een positieve ervaringen maar delen dit niet op het internet.

Dus u kunt beter zelf naar een keukenzaak heen gaan en het zelf ervaren.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Adee keukens Rijssen.