Budget Select keukens Rijssen

Budget Select keukens Rijssen? Deze keukenwinkel is onderdeel van de Voortman groep. Budget Select keukens is een prijsvechter en verkoopt verschillende soorten keukens.

Ze vallen op door lage prijzen. Ze houden bij de keukens tevens rekening met de natuur. De keukens voldoen aan strenge eisen voor het milieu en energienormen.

Ze bezitten het keurmerk kwaliteit keukenbranche.

Ontvang de gratis keukenbrochures >>> of bekijk de goedkoopste >>> keukens van Rijssen.

 

Budget Select keukens RijssenBudget Select keukens Rijssen

Budget Select Keukens
Nijverheidsstraat 42 A
7461 AE Rijssen
0548-538666
www.budgetselect.nl

 Budget Select keukens Rijssen Openingstijden

Hieronder vindt u de openingstijden van Budget Select keukens in Rijssen:

Maandag – gesloten
Dinsdag – 09:00 – 17:30
Woensdag – 09:00 – 17:30
Donderdag – 09:00 – 21:00
Vrijdag – 09:00 – 17:30
Zaterdag – 10:00 – 17:00
Zondag – gesloten

Koopzondagen

Vraagt u zich af of u uw nieuwe keuken ook op zondag kunt kopen? Budget Select keukens heeft regelmatig koopzondagen.

Kijk voor het overzicht van de koopzondagen op de pagina van het filiaal die op de website te vinden is. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen Budget Select keukens uit Rijssen geopend is.

Telefoonnummer

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen Budget Select keukens in Rijssen? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden.

De openingstijden van dit filiaal kunt u hierboven vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Rijssen is: 0548-538666. U kunt ze ook een e-mail sturen. Het e-mailadres is rijssen@budgetselect.nl.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Budget Select keukens heeft maar 3 vestigingen en dus geen algemene klantenservice.

U kunt wel alle drie de filialen telefonisch bereiken of een mail sturen. De gegevens hiervoor vind u op de website. U kunt ook contact opnemen met behulp van het contactformulier.

Vul het formulier in op de contactpagina. Na verzending van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Budget Select keukens Rijssen ervaringen

Mensen die bij een keukenzaak zijn geweest, hebben meestal een andere ervaring dan de andere. De ervaringen die deze mensen hebben kunt u terug vinden op internet.

Er zijn een aantal ervaringensites waar u de ervaringen terug kunt vinden. U vindt meestal negatieve ervaringen over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken.

Veel mensen hebben ook een positieve ervaringen maar delen dit niet op het internet. Dus u kunt beter zelf naar een keukenzaak heen gaan en het zelf ervaren.

Dit was een volledig overzicht.