Keukenstudio Regio Oost Rijssen

Keukenstudio Regio Oost Rijssen? Keukenstudio Regio Oost is maar op één plek gevestigd en dit is in Rijssen. Ze verzorgen naast het kopen van uw nieuwe keuken ook een gehele keukenverbouwing indien nodig.

Van het demonteren van de huidige keuken tot het sloopwerk, van het tegel- en schilderwerk tot het aanleggen van nieuwe leidingen: Keukenstudio Regio Oost voert de regie over de gehele verbouwing, van A tot Z!

Ontvang de gratis keukenbrochures >>> of bekijk de goedkoopste >>> keukens van Rijssen.

 

Keukenstudio Regio Oost RijssenKeukenstudio Regio Oost Rijssen

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk Noord 59
7461 JG Rijssen
0548-530340
www.keukenstudio.nl

 Keukenstudio Regio Oost Rijssen Openingstijden

Hieronder vindt u de openingstijden van Keukenstudio Regio Oost in Rijssen:

Maandag – 09:30 – 17:30
Dinsdag – 09:30 – 17:30
Woensdag – 09:30 – 17:30
Donderdag – 09:30 – 21:00
Vrijdag – 09:30 – 17:30
Zaterdag – 09:30 – 17:00
Zondag – gesloten

Koopzondagen

Vraagt u zich af of u uw nieuwe keuken ook op zondag kunt kopen? Keukenstudio Regio Oost heeft over het algemeen geen koopzondagen.

Kijk voor het overzicht van de eventuele koopzondagen op de contactpagina die op de website te vinden is. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen ze open zijn.

Telefoonnummer

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen Keukenstudio Regio Oost in Rijssen? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden.

De openingstijden van dit filiaal kunt u hierboven vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Rijssen is: 0548-540340. U kunt ze ook een e-mail sturen. Het e-mailadres is info@keukenstudio.nl.

Klantenservice

Heeft u vragen aan de klantenservice van Keukenstudio Regio Oost? Ze hebben geen algemene klantenservice dus voor al uw vragen kunt u terecht bij de desbetreffende vestiging. U kunt binnenlopen in de winkel of telefonisch contact opnemen zoals in bovenstaand kopje staat uitgelegd.

Keukenstudio Regio Oost Rijssen ervaringen

Mensen die bij een keukenzaak zijn geweest, hebben meestal een andere ervaring dan de andere. De ervaringen die deze mensen hebben kunt u terug vinden op internet. Er zijn een aantal ervaringensites waar u de ervaringen terug kunt vinden.

U vindt meestal negatieve ervaringen over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Veel mensen hebben ook een positieve ervaringen maar delen dit niet op het internet. Dus u kunt beter zelf naar een keukenzaak heen gaan en het zelf ervaren.