Paul Roescher keukens Rijssen

Paul Roescher keukens Rijssen? 45 jaar geleden begon Paul Roescher met het verkopen van keukens en tegels in Rijssen. In 1995 groeide het keukenbedrijf erg hard en opende een nieuw filiaal in Apeldoorn.

U vindt alles voor uw keuken, vloer, haard en kast in de Megestores van Paul Roescher keukens. Paul Roescher keukens heeft dus 2 Vestigingen. Bij Paul Roescher scoort u sowieso een keuken die altijd voldoet aan de trend.

De keukens die Paul Roescher aanbieden is van hoogste kwaliteit die ze ook nog verkopen tegen de laagste prijs. U kunt met één van de adviseurs van Paul Roescher een keuken ontwerpen geheel naar uw wensen. Paul Roescher is ook de keukenspecialist van Nederland want, ze bieden keukens in elke prijsklasse aan.

Ontvang de gratis keukenbrochures of bekijk de goedkoopste keukens van Rijssen.

Paul Roescher keukens RijssenPaul Roescher keukens Rijssen

Paul Roescher keukens
Plaagslagen 2
7463 PH Rijssen
0548-540340
www.paulroescher.nl

 Paul Roescher keukens Rijssen Openingstijden

Hieronder vindt u de openingstijden van Paul Roescher keukens in Rijssen:

Maandag – Gesloten
Dinsdag – 9:00 – 18:00
Woensdag – 9:00 – 18:00
Donderdag – 9:00 – 21:00
Vrijdag – 9:00 – 18:00
Zaterdag – 9:00 – 16:30

Koopzondagen

Vraagt u zich af of u uw nieuwe keuken ook op zondag kunt kopen? Paul Roescher keukens is meestal op koopzondagen gesloten. Kijk voor het overzicht van de koopzondagen op de pagina van het filiaal die op de website te vinden is. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen Paul Roescher keukens uit Rijssen geopend of gesloten is.

Paul Roescher keukens Rijssen Telefoonnummer

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen Paul Roescher keukens in Rijssen? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hierboven vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Rijssen is: 0548-540340.

Klantenservice Paul Roescher keukens

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de algemene klantenservice. U kunt ze telefonisch bereiken door te bellen naar het nummer: 0548-530352.

Indien u ze liever niet telefonisch benaderd, dan kunt u contact opnemen met behulp van het contactformulier. Vul het formulier in op de contactpagina. Na verzending van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Paul Roescher ervaringen

Mensen die bij een keukenzaak zijn geweest, hebben meestal een andere ervaring dan de andere. De ervaringen die deze mensen hebben kunt u terug vinden op internet. Er zijn een aantal ervaringensites waar u de ervaringen terug kunt vinden.

U vindt meestal negatieve ervaringen over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Veel mensen hebben ook een positieve ervaringen maar delen dit niet op het internet. Dus u kunt beter zelf naar een keukenzaak heen gaan en het zelf ervaren.

Bekijk de Paul Roescher ervaringen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Paul Roescher keukens Rijssen.