Tulp keukens Rijssen

Tulp keukens Rijssen? Tulp keukens is een Nederlandse keukenwinkel. Hun eigen fabriek bevindt zich in Nederland, de keukens van Tulp worden dus gewoon in Nederland gemaakt wat uniek is.

In 2001 is Tulp keukens failliet gegaan maar zijn daarna solide weer verder gestart. Sinds kort zijn ze de samenwerking aangegaan met Mandemakers keukens. Het filiaal in Rijssen is het hoofdkantoor van Tulp keukens.

Ontvang de gratis keukenbrochures of bekijk de goedkoopste keukens van Rijssen.

Tulp keukens RijssenTulp keukens Rijssen

Tulp keukens
Ambachtsstraat 2
7461 TP Rijssen
0548-530630
www.tulpkeukens.nl

 Tulp keukens Rijssen Openingstijden

Hieronder vindt u de openingstijden van Tulp keukens in Rijssen:

Maandag – 10:00 – 17:30
Dinsdag – 10:00 – 17:30
Woensdag – 10:00 – 17:30
Donderdag – 10:00 – 21:00
Vrijdag – 10:00 – 17:30
Zaterdag – 10:00 – 17:00
Zondag – gesloten

Koopzondagen

Vraagt u zich af of u uw nieuwe keuken ook op zondag kunt kopen? Tulp keukens heeft regelmatig koopzondagen. Kijk voor het overzicht van de koopzondagen op de pagina van het filiaal die op de website te vinden is. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen Tulp keukens uit Rijssen geopend is.

Tulp keukens Rijssen Telefoonnummer

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen deze winkel? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden.

De openingstijden van dit filiaal kunt u hierboven vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Rijssen is: 0548-530630. U kunt ze ook een e-mail sturen. Het e-mailadres van Tulp keukens Rijssen is rijssen@tulpkeukens.nl.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de algemene klantenservice. U kunt ze telefonisch bereiken door te bellen naar het nummer: 0416-539158.

Indien u ze liever niet telefonisch benaderd, dan kunt u contact opnemen met behulp van het contactformulier. Vul het formulier in op de contactpagina. Na verzending van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Tulp keukens ervaringen

Mensen die bij een keukenzaak zijn geweest, hebben meestal een andere ervaring dan de andere. De ervaringen die deze mensen hebben kunt u terug vinden op internet. Er zijn een aantal ervaringensites waar u de ervaringen terug kunt vinden.

U vindt meestal negatieve ervaringen over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Veel mensen hebben ook een positieve ervaringen maar delen dit niet op het internet. Dus u kunt beter zelf naar een keukenzaak heen gaan en het zelf ervaren.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over deze winkel.